Al meer dan 20 jaar een begrip in Alkmaar.

Vers gebrande noten, stroopwafels en Delfts blauw. Dat is het assortiment waarmee de Alkmaarse Notenbranderij in 2000 haar deuren opende.

De vriendschap met Piet Klaver (Klaver Kaas) leidde ertoe dat eigenaar Robert Weerman ook kaas op de planken legde. Het filiaal van Klaver Kaas op het Waagplein werd door Robert in de Magdalenenstraat voortgezet.

De winkel? Daar kon je net in staan. Knus en Noord-Hollands. Net als de stad Alkmaar. Robert Weerman - ook wel bekend als 'Nootje' - noemt Alkmaar een groot dorp. Dat komt door het persoonlijke contact met klanten. Alkmaarders én toeristen weten hem al jaren te vinden. En dat is precies wat zijn werk zo leuk maakt. 

In de loop der jaren werd de winkel uitgebreid. Het assortiment groeide mee. Wijnen, luxe chocolade, azijn en delicatessen. De lekkerste slagroomtruffels van Alkmaar, olijven uit eigen marinade én verse pindakaas. Kleine selecties, waar Robert volledig achter staat.

Klanten; die lopen af en aan. Zij kennen de kwaliteit van de Alkmaarse Notenbranderij. En het warme karakter van Robert. Kom langs op de Magdalenenstraat, en ervaar het zelf. 

bekijk ons assortiment
Wilt u meer weten?

Over levering van onze producten aan horeca of relatiepakketten, neem dan contact met ons op!